четвер, 24 грудня 2009 р.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПЕРШОЇ В УКРАЇНІ TWITTER-ТРАНСЛЯЦІЇ ВИБОРІВ

25 грудня 2009 року в Інформаційній агенції УНІАН (Київ, вул. Хрещатик, 4) о 13:30 відбудеться презентація проекту «Нові медіа та вибори в регіонах: всеукраїнська Twitter-трансляція фінальної стадії президентських виборів в регіонах України». Проект реалізує Міжнародна громадська організація «Інтерньюз-Україна».

У роботі прес-конференції візьмуть участь представники організації: Костянтин Квурт (Голова Правління), Андрій Кулаков (Директор з програмної діяльності), Віталій Мороз (Керівник департаменту з нових медіа).

У рамках прес-конференції організатори повідомлять про ідеологію проекту, його технічні особливості, перебіг навчання учасників в регіонах. Також відбудеться презентація спеціального сайту проекту, на якому можна буде стежити за перебігом фінальної стадії виборчого процесу напередодні першого туру голосування. Учасники оголосять спеціальні хеш-теги трансляції, за якою зможуть спостерігати усі користувачі мікроблогінгового сервісу Twitter.

Проект «Нові медіа та вибори в регіонах: всеукраїнська Twitter-трансляція фінальної стадії президентських виборів в регіонах України» покликаний надати журналістам місцевих та загальнонаціональних ЗМІ, а також представникам спостережних місій оперативну та первинну інформацію про перебіг президентських виборів в регіонах України.

Акредитація журналістів за телефоном +380672436355 або по e-mail osushytska@internews.ua, контактна особа - Ольга Сушицька.

Немає коментарів:

Дописати коментар